KiMozdultunk a Hungaroringre

 2013.05.10. 08:01

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület sokszor hangoztatott célja, hogy ne csak a művészet, de a sport terén is együtt tölthessünk el időnket fogyatékossággal élő társainkkal. A szokásos augusztusi bringatúra, a futóversenyek, és az idei tavaszi úszógála után május első hétvégéjén ezúttal nézőként vettünk részt egy sporteseményen. Két mozgássérült, és egy látássérült barátunkkal a Hungaroringre látogattunk ki, hogy a Túraautó Világbajnokság (WTCC) küzdelmeit nézzük meg testközelből.

hungaroring_mozdulj_1.jpg
Sok tízezer emberrel együtt szurkoltunk Michelisz Norbinak, aki egy szenzációs második és egy nyolcadik hellyel köszönte meg a bíztatást a tömött lelátókat biztosító tömeg előtt. Robi, Tomi, és Laca barátunk egyaránt jól érezte magát, a paddock látogatás során Tomi még egy valódi gyári Honda versenyautó ülésében is kipróbálhatta magát, szerencsére álló helyzetben  :-)
Szép időben, jó hangulatban, jó volt magyarnak lenni ezen a hétvégén Mogyoródon.

hungaroring_mozdulj_2_2.jpg
Szívből köszönjük a Hungaroring Sport Zrt., és Kovács Ágnes hathatós támogatását, akik nagyon sokat segítettek nekünk: kiváló, de főleg akadálymentes helyet biztosítottak kis csapatunk számára.

süti beállítások módosítása