Levelet kaptunk

 2013.04.06. 20:32

Részlet a kishegyesi Ady Endre Kísérleti Általános Iskola Igazgató Asszonyának, Molnár Mártának az írásából:

A budapesti székhelyű Mozdulj! Közhasznú Egyesületből kereste meg iskolánkat Tálos Mónika, és egy pályázatra hívta fel a figyelmünket. Mi pedig részt is vettünk a pályázaton, a képzőművészet terén Mohácsi Zoltán tanár bácsi segített, a versírásban pedig Hajvert Ákos tanár bácsi.

Diákjaink, Lőrik Ákos, Goda Krisztián, Uhor Nikolett és Herbut Diána, Budapesten jártak a Mozdulj! Közhasznú Egyesület A PILLANAT VARÁZSA címmel meghirdetett művészeti pályázatának ünnepélyes díjkiosztóján.
Uhor Nikolett első helyezést ért el rajzával, a többiek pedig különdíjasok lettek. A díjakat Rúzsa Magdolna, az esemény fővédnöke, Pogány Judit, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművésznő, a szakmai zsűri elnöke és Fark László, grafikusművész adták át.
Mivel a gyerekek először jártak Budapesten, a díjkiosztó előtt útvezetőjükkel megtekintették a főváros néhány főbb nevezetességét – az Országházat, Kossuth Lajos teret, Vörösmarty teret, Váci utcát, a Pesti Vigadót, illetve a Duna-partról megnézték a Budai Várat. A rendezvény után a Wekerle telepi játszótéren szórakoztak "kalandoraink", ahol a kisbabáktól a kamaszokig mindenki számára vannak kreatív játékra, mozgásra ösztönző eszközök.
A hosszú, élményben gazdag útról utazóink éjjel érkeztek haza. Eredményes kirándulást tudhatnak maguk mögött – négy oklevéllel, ajándékokkal és egy csomó élménnyel gazdagodtak.

Köszönjük Magdi, hogy gondolsz gyerekeinkre, ajándékokkal kedveskedtél nekik, felejthetetlen pillanatokat szerezve ezzel számukra!

süti beállítások módosítása