Sportnap Csepelen

 2012.09.25. 11:25

Szeptember 16-án csapatunk részt vett a „csepeli sportágválasztón és fut a Csepel sportnapon”.
Standunkon az érdeklődők a szokásos szájhigiénia tanácsadáson kívül olyan érzékenyítő programokon vehettek részt, amelyeknek segítségével megtapasztalhatták a fogyatékossággal élő embertársaik életét. Sok vállalkozó gyermek próbálta ki, hogy milyen nehézségekkel jár bekötött szemmel akár csak egy házi eperlekváros kenyér megkenése, illetve elfogyasztása, vagy milyen úgy létrehozni egy festményt, hogy a kezünk helyett csak a szánkra, vagy a lábujjainkra hagyatkozhatunk a ceruza és az ecset kezelésénél. A helyszínen meghirdetett különleges rajzverseny nagy népszerűségnek örvendett, igazán nem mindennapi alkotások születtek.
Forrás Csaba zsonglőr barátunk igazi cirkuszi mutatványokra tanította a vállalkozó szelleműeket. A csepeli mozgássérültek futóversenyen is induló tagjainak is bebizonyította, hogy számukra sincs lehetetlen.
A futóversenyen a Mozdulj! színeit Pinke Ákos és Juhász Regina, valamint Helyes Dániel képviselték. A nap záróeseménye a Roll Dance együttes fergeteges és szívhez szóló előadása zárta, akik ismételten örömmel fogadták el a meghívásunkat.

csepel.jpg
Az esemény képei:http://indafoto.hu/mozduljegyesulet/sportnap_csepelen2012_szeptebe/page/1

süti beállítások módosítása