Gyermeknapi mulatságok

 2012.06.04. 08:42

 „A gyermekeink akkor tanulják meg a szeretetet, amikor alanyi jogon érzik, hogy szeretve vannak, és nem csak a különleges teljesítményeikért, hanem pusztán önmagukért is szerethetők”.

 
2012. május 31-én a Ferencvárosi Komplex Óvoda és Általános Iskola tanulói és a Mozdulj! Közhasznú Egyesület képviselői közösen ünnepelték a gyermekek napját, immár 2. alkalommal. A nap az Egyesület által meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetésével kezdődött. Óriási tapsvihar és örömujjongás közepette kerültek átadásra az ajándékok, amelyet kemény és gyönyörű munkáikkal kiérdemeltek a díjazottak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A felajánlásoknak köszönhetően minden gyermek kapott egy kis meglepetést.
A gratulációk és közös fotók után a gyerekek birtokba vették az iskola udvarát, ahol támogatinknak köszönhetően egy egész "kaland parkot" vehettek birtokba a gyerekek.Sok szabadtéri játék,ugráló vár, csocsóasztalok, óriás jenga, óriás társas és gólyalábak várták az apró kezeket és lábakat, hogy próbára tehessék magukat. A nagy játékok után kis pihenésként arcfestés és egy zsonglőr előadása szolgált. Az iskola nem kevés tanulója ki is próbálta a zsonglőr mesterséget: tányérpörgetés és labdaegyensúlyozás is szerepelt a feladatok között.
A napot a lufibohóc, kívánság szerinti, tekervényes állatai és díszei zárták, illetve akinek még nem volt elég, továbbra is ügyeskedhetett a játékokon.
Köszönet a gyermeknap önzetlen segítőinek:
Regenbach Zsófiának, Regenbach Orsolyának, Borsányi Gábornak.

Jövőre várjuk a folytatást!
 
A rajzpályázat alkotásai ITT megtekinthetők.
A gyermeknap képei ITT láthatóak.

süti beállítások módosítása