Jótékonysági est

 2011.05.11. 11:41

 2011. május 20-án, péntekre várjuk az összes olyan Barátunkat, akikből még nem veszett el az empátia, és rohanó mindennapjainkban észre veszik a környezetünkben élő sok-sok hátrányos helyzetű embert, és gyermeket, akiknek hatalmas segítség az is, ha kevéssel segítjük őket!

Ez a rendezvény egy vacsorával egybekötött buli, ahol jól érezhetjük magunkat és a Gát utcai általános iskolások gyermeknapját is felejthetetlenebbé tehetjük.
A részvételi jegyből támogatjuk az iskolát, így ha minél többen vagyunk, annál több pénzt tudunk összeszedni ezeknek a nehéz sorsú gyerkőcöknek.

Helyszín: Spoon étteremhajó (Vígadó tér 3-as kikötő)


 

"Mert szárny nélkül született angyalok az emberek, ez benne a legszebb. Szárny nélkül születni és növeszteni szárnyat."
 (Jose Saramango)

 

Gondolataikat megosztották a vendégekkel: Dr.Tálos Marianna, Tálos Mónika,Dr. Gogl Györgyi, Sibisanu Emil és Pataki Zoltán.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  „ Az életnek értéket csak a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk. Ez kissé szigorúan és általánosan hangzik, de ez az egyetlen igazság, melyet minden következményével megismertem.Ember vagy, tehát ember módra és az emberek között kell élned! Ember módra élsz, ha igazságosan élsz. Ha minden cselekedeted és szavad mögött a szándék van: nem ártani az embereknek! Ha megkísérled -feltűnés és hiú szerep nélkül- segíteni az embereket. Az ember számára a világ dolgainak és cselekedeteinek addig van csak értelmük, amíg hatni akarnak az emberekre, s együttműködnek az emberi világgal. Saját érdekből senkinek sincs joga élni, igen, még alkotni sem.”
 
 
 

 

Címkék: gyermeknap jótékonysági est spoon étteremhajó

süti beállítások módosítása